Skip to content

Salgsbetingelser

Avtalen mellom selger og kjøper baserer seg på de opplysninger som oppgis i nettbutikken.

Selger er Zyrus Engineering AS
Kjøper er person som foretar bestillingen via nettbutikken til Zyrus Engineering AS

Ved å bestille noen av våre produkter, godtar du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene og aksepterer våre salgs/leveringsbetinglser.
Ved å plassere en ordre på Zyrus Engineering AS garanterer du at du er minst 18 år gammel.

Priser
Alle priser oppgitt i nettbutikken er inkludert merverdiavgift. Alt er fraktfritt levert så lenge ikke annet er anvist.

Avtalen er bindende fra det tidspunktet bestillingen er mottatt av selger.

Ordrebekreftelse
Zyrus Engineering AS sender en bekreftelse ved en bestilling. Kontroller at bekreftelsen er i henhold til din bestilling. Om ikke du kontakte Zyrus Engineering AS, henved deg på epost support@madcroc.no

Leveringsbetingelser

PostNord MyPack – Levering i butikk/postkontor nær deg: Din pakke blir utlevert fra nærmeste MyPack utleveringssted basert på din registrerte adresse. MyPack har over 1400 utleveringssteder over hele Norge, i dagligvarebutikker med generøse åpningstider som passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet varsler de deg via SMS, e-post eller pr brev. På varslet står det hvor (utleveringssted, og adresse) du skal hente ut pakken. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 3 – 6 virkedager. Se hvor du kan hente din pakke her: http://www.postnord.no/minside/PLUS?ChangeLanguageID=no (Kun Fastlands-Norge. For andre destinasjoner ta kontakt via kontaktskjema)

Zyrus Engineering AS bestreber seg til alltid å ha riktig varebeholdning tilgjengelig i nettbutikken, men tar også et forbehold om utsolgte varer. Vi forplikter seg til å informere kunden, enten via epost eller per telefon om dette så raskt vi oppdager det. Zyrus Engineering AS forbeholder seg retten til å kansellere ordre dersom tvister rundt bestilling/levering oppstår.

Skade ved levering

Kjøper er ansvarlig for og har rett til å inspisere varen før en signerer for varene ved henting i butikk. Etter signering i butikk er varene kundes ansvar og eiendom.

Skjult skade: Kjøper er pliktig til å kontakte MyPack hvis varen(e) er skadet på måter som ikke kunne sees ved henting i butikk. Nødvendig skademelding fra MyPack skal fylles ut. Frist for melding om skade til Zyrus Engineering AS er 5 dager. Kjøper må dokumentere skade ved å sende bilder til Zyrus Engineering AS. Epost support@madcroc.no

Retur (Angrerett)

Som forbruker har du i henhold til angrerettloven 14 dagers ubetinget angrefrist når du handler på madcroc.no. Om kjøper angrer kjøpet, kan kjøper returnere varen innen 14 dager etter at varen(e) er mottatt. Hele kjøpssummen blir refundert til kjøper. Returkostnaden skal, i henhold til angrerettloven, dekkes av kjøper. Varen(e) som returneres må være i pakket i original emballasje og i ubrukt stand.

Force Majeur

Er selger forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er selger fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

Personvern

Personvern er viktig for oss og vi vil ta godt vare på opplysningene du gir oss. Opplysningene vil ikke bli tilgjengelige for andre enn de nødvendige personene tilknyttet nettbutikken. Du kan når som helst be om at opplysningene om deg slettes. Ønsker du å endre opplysningene, kan du sende en mail til support@madcroc.no

Zyrus Engineering AS har ikke tilgang til og lagrer derfor ikke kjøpers kontonummer eller annen info. mht betalingskortet som benyttes av kjøper i nettbutikken. Dette håndteres av Klarna.

Nyhetsbrev

Zyrus Engineering AS kan komme til å sende ut informasjon pr. e-post til registrerte kunder. Om mottaker ønskes å bli slettet fra e-post liste kan dette enkelt gjøres ved å sende en mail til support@madcroc.no